~MoOn مسآعدة مشرفة
عدد المساهمات : 329 تاريخ التسجيل : 07/07/2011
| موضوع: استروباري تشيز كيك ,. الأحد يوليو 10, 2011 10:01 am | |
| ..المقادير: قاعده سابلية 50 ج مربى فراولة ( 2 معلقة كبيرة ) قطع فراولة 250 ج كريم تشيز 100 ج زبادى ( واحدة ) عصير ليمونة 250 ج عصير فراولة( كوب كبير) ج جيلاتين بودر ( معلقة كبيرة ) 300 ج كريمة فريش ( كوب ونص ) قاعده سبونج جيلى بارد بالفراولةالطريقة: لعمل استروبيرى تشيز كيك نضع فى الخلاط الكريم تشيز و السكر يتضربوا مع بعض كويس جدا ثم اضع الذبادى واضع عصير الليمونة ثم اضع عصير الفراولة ( فراولة بيورية)فى حلة نسيح الجيلاتين بكبشة واحدة ماء ساخن يادوب لفتين بس ثم اضعه فى الخلاط على الخليط واخلطهم وبعدين نشيل الخليط من الخلاط واضع الفريش كريم واخلطهم كويسنضع فى القالب ديسك الميل فى ثم اضع مربى فراولة وافردها ثم اضع قطع فراولةوفى اجناب القالب ارصص انصاص فراولة ثم انزل الخليطثم اضع راقة السبونج ثم باقى الخليط واوزع قطع الفراولة وادخل استروبيرى تشيز كيك الفريزر لمدة ساعهبعد ما يطلع استروبيرى تشيز كيك ادهن عليه الجيلى البارد واضع السكينة فى ماء ساخن واسلك الاجناب واطلعهاوتقدم استروبيرى تشيز كيك وبالهنا والشفا .. | |
|
better here Admin
عدد المساهمات : 326 تاريخ التسجيل : 21/06/2011 الموقع : غرفتيّ..
| موضوع: رد: استروباري تشيز كيك ,. الأحد يوليو 10, 2011 11:30 am | |
| . :affraid: :suspect: يككفي خ'ـلآلآص مآآ أبي آشووف :( . . . . . . . . . . . . . آبـــــييي مررهـ روووعةة يسلموو . | |
|
~MoOn مسآعدة مشرفة
عدد المساهمات : 329 تاريخ التسجيل : 07/07/2011
| موضوع: رد: استروباري تشيز كيك ,. الإثنين يوليو 11, 2011 7:14 am | |
| .. يا عمري ههه رحمتك خلاص لا تفتحي القسم هذا نهائيا .. أمزح لا تصدقين .. | |
|